Jobba
Jobba

Jobba för varenda kotte i Uddevalla.

Lediga tjänster

Här kan du se och läsa mer om våra lediga tjänster. Ansök genom att klicka på länken "Ansök här" under respektive tjänst.

Affärsområdeschef stadsnät

Uddevalla Energi söker driven och engagerad affärsområdeschef till stadsnät

Vill du vara med och utveckla Uddevalla till en smart stad?

Hos oss arbetar vi med ett tydligt kundfokus för att skapa nytta i Uddevalla. Stadsnätet drivs och utvecklas i ett effektivt team och ditt uppdrag är att ta stadsnätsaffären till nästa nivå tillsammans med engagerade medarbetare.

Vi söker en ledare som är lösningsorienterad med ett tydligt och kommunikativt ledarskap. Fokus för framtiden är att utveckla stadsnätet till sin fulla potential med största möjliga kundnytta. Några delar i detta är: kundtillväxt, support, effektiva lösningar för företag samt att med bas i fibernätet utveckla tjänster kring internet of things. Stadsnät är ett eget affärsområde och du rapporterar direkt till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter för tjänsten utgörs av:

 • Strategier och affärsutveckling
 • Personalansvar för fyra medarbetare
 • Upphandling av tjänster
 • Avtal mot tjänsteleverantörer
 • Budget och uppföljning
 • Support och underhåll
 • Benchmarking och aktivt deltagande i branchorganisationer
 • Teknikutveckling och optimering
 • Samordning av försäljningsinsatser till slutkund
 • Samordning av fibertjänster för interna och externa kunder
 • Aktivt delta i ledningsgruppen


Vi söker dig
som har några års erfarenhet av arbete med affärsutveckling, meriterande i ledande befattning. Du har en akademisk utbildning inom relevant område eller som arbetsgivaren bedömer likvärdig erfarenhet samt tidigare erfarenhet av att arbeta som ledare. Vi ser gärna att du har god teknisk förståelse. Meriterande är om du har erfarenhet från fiber- eller energibranschen.

Vi söker dig som är nyfiken på den snabba utvecklingen som sker inom IT. Du är affärsmässig, resultatorienterad och strukturerad ledare. Du trivs med att arbeta både strategiskt och operativt. Du är en god kommunikatör och har lätt för att samarbeta. Medarbetarna är vår största tillgång och din förmåga att motivera och leda dem är viktig. Rollen förutsätter att du kan utveckla både medarbetaren, teamet och tekniken.

För mer information kontakta konsult Ramona Tengström, 070 259 18 77. Alla kontakter behandlas med hög sekretess och diskretion.

Välkommen med din intresseanmälan via länken nedan.

 

Skicka in en spontanansökan

Vi letar alltid efter intressanta medarbetare som ger energi. Skicka oss en spontanansökning, så sparar vi ditt cv och dina kontaktuppgifter för framtiden.

Är du nyfiken på vad du kan jobba med hos oss? Kika på filmen så får du en liten inblick i vår verksamhet.