Jobba
Jobba

Jobba för varenda kotte i Uddevalla.

Lediga tjänster

Här kan du se och läsa mer om våra lediga tjänster. Ansök genom att klicka på länken "Ansök här" under respektive tjänst.

Beredare inom elkraft

Affärsområde elnät svarar för distribution av 400 GWh el till över 26 000 kunder inom Uddevalla kommun. Nätet omfattar ledningar och transformering från 40kV via 10kV till 400V. Kraven på elnätet ökar i takt med att samhället blir mer beroende av en ständigt fungerande elförsörjning. Vi går nu en spännande framtid till mötes då vi satsar stort på att uppgradera såväl mätsystem som lokalnät och regionnätsstationer. I verksamheten ingår även drift och underhåll av fem mindre vattenkraftstationer.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara projektering och beredning av projekt på frilednings- och jordkabelnät. I arbetet ingår bl.a. att hitta lämpliga tekniska lösningar, göra ekonomiska kalkyler och nätberäkningar samt söka tillstånd och sköta kontakter med fastighetsägare och myndigheter.

Vem är du?
Vi ser att du har erfarenhet från beredning av lokalnät och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Som person har du känsla för detaljer och vet hur du ska planera ditt arbete för bästa resultat. Du skapar förtroende genom att vara trygg i din roll och lösningsorienterad. Du trivs med kundkontakter och att varva arbetsuppgifter på kontoret med arbete i fält.

Hos oss erbjuds du ett brett ansvar i ett engagerat energibolag som drivs av viljan att vara i framkant. Vi erbjuder dig en spännande framtid i ett bolag som satsar på miljön och sätter kunderna i främsta rummet. En arbetsplats och ett företag som är mycket omtyckt av både medarbetare och kunder vilket syns inte minst i våra regelbundna kund- och medarbetarundersökningar.

Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning med inriktning mot Elkraft eller motsvarande.
EBR-kunskap och erfarenhet av lokalnätsberedning 0,4-12kV.
Goda kunskaper i Officepaketet & Körkort för personbil.
Meriterande är arbetslivserfarenhet som montör eller tekniker inom elkraft.

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här" nedan och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna redan idag. Allra senast den 15 december 2017 vill vi ha din ansökan.

Vid frågor kontakta Ellinor Forsberg, personalchef, på 0522-69 62 31, Andreas Mattsson, Drift- och Underhållschef Elnät, på 0522-63 47 34 eller Krister Hillefors, Elnätschef, på 0522-69 62 13.

Facklig representant, Vision, Stefan Johansson, 0522-69 62 60.

Skicka in en spontanansökan

Vi letar alltid efter intressanta medarbetare som ger energi. Skicka oss en spontanansökning, så sparar vi ditt cv och dina kontaktuppgifter för framtiden.

Är du nyfiken på vad du kan jobba med hos oss? Kika på filmen så får du en lten inblick i vår verksamhet.