Vi bjuder på halva årsavgiften och skänker dessutom motsvarande summa till Project Ocean – The Perfect World Foundation

Forskare uppskattar att det idag finns mer än 150 miljoner ton plastavfall i våra hav. Och varje år hamnar ca 640 000 ton fisknät på havsbotten som dödar miljontals marina djur och fiskar. Nu kan du vara med oss på Uddevalla Energi i kampen för ett renare hav – bara genom att byta elavtal.

Att teckna elavtal med oss innebär alltid att du gör ett bra miljöval eftersom all vår el är förnybar, men tecknar du nytt avtal med oss just nu är du med och stöttar Project Ocean – The Perfect World Foundation.

Project Ocean är samlingsnamnet för projekt, inom göteborgsbaserade The Perfect World Foundation, som handlar om att skapa medvetenhet om problemen med plast i våra hav, skydda marint liv från skada och skapa lösningar som kan implementeras globalt så at vi äntligen kan få ett slut på spöknät och plast i havet.

Det enda du behöver göra är att teckna ett av våra förmånliga elavtal så bjuder vi på halva årsavgiften* och skänker andra halvan till Project Ocean. Kolla gärna upp nyheten HYBRID – ett elavtal som både är rörligt och fast. Naturligtvis gäller erbjudandet även för dig som redan är kund hos oss och förnyar eller tecknar om ditt elavtal. Med positiv energi förändrar vi världen!

* Vi bjuder på halva årsavgiften under första året. Kampanjen gäller t.om 2022-10-31.

Du väljer det avtal som passar dig bäst

Nyhet! Hybrid
Hybrid är en helt ny avtalsform där elpriset är en blandning av fast och rörligt. Du får helt enkelt fördelarna med ett rörligt pris, utan att riskera för höga elräkningar om priset på elbörsen stiger kraftigt

Rörligt, månadspris
Väljer du den här avtalsformen följer din faktura elprisutvecklingen på elmarknaden och varierar därför från månad till månad. Historiskt är rörligt elpris den mest prisvärda avtalsformen, men du kan närsomhelst välja att gå över till exempelvis Hybrid-avtal.

Rörligt, timpris
Din energikostnad bestäms utifrån din
användning och aktuellt marknadspris på
elbörsen timme för timme. Fördelen är att du kan styra din elanvändning till de timmar på dygnet då elpriset är lägre.

Att teckna elavtal med oss innebär alltid att du gör ett bra miljöval eftersom all vår el är förnybar, men just nu gör du en riktig hjälteinsats för Bohuskusten och det är vi naturligtvis väldigt glada och tacksamma för. Varmt välkommen till oss, kära miljöhjälte!

Varenda procent av den el du köper från oss är förnybar och ursprungsmärkt så att du vet exakt hur den producerats. Elen kommer till stor del från vattenkraft och bioel från förbränning av dina sopor.

Ändrade öppettider på kundservice i samband med byte av kundsystem, vecka 45 och 46. Du är välkommen med ditt ärende via e-post så svarar vi så snart vi kan, kundservice@uddevallaenergi.se. Läs mer här.